Vi støtter

Et vigtigt formål med Soldal Event er at donere overskuddet fra vores events til initiativer, der er med til at styrke kulturlivet og de unge mennesker, som i fremtiden selv skal nyde kulturen eller være en aktiv del af den. Herunder kan du læse om de initiativer, vi støtter.

Foto: LykkeLiga

LykkeLiga

En helt anden liga

Rikke Lykke Nielsen kunne ikke finde et håndboldhold til datteren Magda, der har Downs syndrom. Derfor valgte Rikke at lave sit eget hold, som hurtigt voksede til 40 spillere med udviklingshandicap. I dag tæller Lykkeligaen omkring 70 hold, 1.200 spillere og 300 frivillige trænere.

Julemærkefonden

Giver børn en ny start

Julemærkehjemmene giver børn og deres familier en ny start. Nærvær, trygge rammer og rummelige fællesskaber hjælper børnene til at genfinde deres fysiske, mentale og sociale styrker. Børnene lærer nye måder at se på sig selv og verden omkring dem, og det giver dem bedre selvværd.

Foto: Julemærkefonden

Vendsyssel Naturunivers

Friskole og børnehus med plads til nærvær

Da Hjørring kommune i 2011 besluttede, at Mosbjerg skole skule lukke, tog den lokale befolkning initiativ til Vendsyssel Naturunivers Friskole og Børnehus. I dag har skolen cirka 100 elever. Skolen er et forankret tilbud med plads til nærvær og tid til den enkelte elev.