Hvad er du lavet af?

Foredrag med Peter Mygind

Onsdag den 3. april 2024 kl. 20.00 - dørene åbner kl. 18.15

Vendelbohus, Nørregade 22, 9800 Hjørring

Peter Mygind gæster Vendelbohus og vil her give et medrivende, energisk og sjovt foredrag som som tager udgangspunkt i emnet ”Hvad er du lavet af”. Her kommer Peter ind på opvækst, mobning, forældrerelationer, parforhold, skilsmisser, børn og dertilhørende op- og nedture, social arv, tvivl og ensomhed.

De mennesker som møder Peter husker ham for hans enorme hjerte, der banker for et utal af mærkesager samt for hans inspirerende livs- og menneskesyn. Peter har blandt andet taget kampen op mod mobning med bogen ”Myginds Mission” og dokumentarserien af samme navn på DR1.

Han har sat fokus på hjertestop og blodpropper i kølvandet på sine egne blodpropper – og han kæmper for det gode og sunde forhold forældre og børn imellem. Også her kan han trække på sit eget liv, for sønnen Julius blev overfaldet og røg ud i et massivt hashmisbrug som helt ung.

I dag holder far og søn sammen foredrag om deres historie til inspiration for andre. Peter er med til at sætte fokus på arbejdsglæde og social ansvarlighed – og så brænder han for at give en stemme til de svage i samfundet og til dem, som så ofte bliver overhørt.

Medlemspris: 195 kr. pr. billet inkl. gebyr

Pris for ikke-medlemmer: 245 kr. pr. billet inkl. gebyr

Overskud fra eventet går til

LykkeLiga

Program

18.15 Dørene åbner

18.30 Kulturbuffet

19.30 Salen åbner

19.50 Velkomst

20.00 Peter Mygind

21.30 Tak for i aften

Kulturbuffet

Onsdag den 3. april 2024 kl. 18.00 - 19.30

  • Tempereret kulmule med bønner, muslingvinaigrette og syltede fennikel
  • Saltet laks med friteret kapers samt plukket dild og saltet citron
  • Salat af efterårs kål med bagt selleri, tørret frugter og sennepsvinaigrette
  • Grillet brød med karamelliserede løg, skinke, tomat og urter
  • ”De 7 syltekrukker” med lækkert sæsontilbehør
  • Økologisk grisemørbrad med baconstegte skalotter og syltede sennepskorn
  • Ristede vildmosekartofler med timian og hvidløg
  • Stegte jordskokker med ristet grønkål, vesterhavsost og puffede kerner
  • Mousse, mørk chokoladeganache og solbær
  • Ostebræt med danske oste, syltede nødder, portvinssyltede rosiner
  • Hjemmebagt Vendia-brød og friskbagt rugbrød
  • Smør med havsalt

195 kr. pr. person

Menuen er leveret af:

Bryghuset Vendia

Hjørringgade 19E
9850 Hirtshals

+45 60 64 49 02

CVR: 43 92 92 83