Bliv partner

Lokale samarbejdspartnere er meget vigtige for os. Vi ønsker at lave aftaler der, hvor vi afvikler vores events. Vi er derfor altid på udkig efter virksomheder og foreninger mm., som vi kan lave et gensidigt samarbejde med. På den måde støtter vi alle hinanden både praktisk og økonomisk.

Skal din virksomhed være en del af vores events?

Få fordele som leverandør og samarbejdspartner

  • Medindflydelse på det/de events, du vælger at støtte op om
  • Ekstra indtjening i forhold til din ”norm”
  • Mange tusinde landsdækkende eksponeringer af dit navn

Bliv sponsor

Vær med til at støtte godtgørende formål og få stærke fordele og værdifuld eksponering. Der er mange muligheder for at blive sponsor til Soldal Events arrangementer. 

Hvem vil vi gerne samarbejde med?

Vi ønsker samarbejde med alle typer af virksomheder og organisationer, som vil støtte op om gode formål, samtidig med, at de selv har mulighed for at få et udbytte.

Vi har tænkt ud af boksen, og er kommet op med en model, hvor også de virksomheder, som normalt ikke bevæger sig i dette område, kan blive en del af vores fællesskab. 

Om din virksomhed udlejer festartikler, sælger viskelæder online, eller bygger huse, så har du nu mulighed for at deltage som partner sammen med os.

Er du nysgerrig, og kunne du tænke dig at høre mere, kan du skrive dig op via nedenstående formular. Så vil du blive indbudt til ét af vores kommende informationsmøder. 

Du er også velkommen til at skrive under bemærkninger, hvis du ønsker at vide mere, inden tilmelding til infomødet.

Datoer for infomøder bliver meldt ud her på siden og via mail til de tilmeldte.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Kontakt

Michael

Partneransvarlig

md@soldal-event.dk

Bliv medlem

Som støttemedlem af foreningen Soldal Event er du med til at sikre, at vi kan arrangere en masse fantastiske events, så vi kan rejse penge til gode formål.

Et medlemskab koster kun 100 kr. om året og giver dig en række fordele og rabatter.

Bliv frivillig

Vi elsker 🤍 frivillige, og vi kan altid bruge ekstra hænder til alle de opgaver vi har med at skabe uforglemmelige events i hele Nordjylland.

Det er gratis at være frivillig hos Soldal Event.

Vores samarbejdspartnere